Succesverhalen

Het is natuurlijk fantastisch om je behaalde succes te kunnen delen!

Ik vraag mijn klanten altijd of ze hun ervaring willen opschrijven, zodat ik deze kan delen met jullie en je gemotiveerd wordt om de stap te zetten naar een gezonde(re) leefstijl.

Lees de successen van de mensen die je voor zijn gegaan en raak geïnspireerd! 

 

De Successen

E.Doldersum, juni 2020

Marieke denkt goed mee met wat echt voor jou werkt. Tijdens mijn studententijd was ik door verkeerde eetgewoontes aangekomen en door op een verkeerde manier proberen af te vallen (calorieën tellen, weinig eten, op de verkeerde momenten eten) lukte het maar niet om gewicht te verliezen. Marieke draagt goede tips aan waardoor je geen diëten hoeft te volgen, maar met simpele aanpassingen toch weer een gezonde levensstijl terug krijgt.  Deze manier van afvallen duurt misschien wat langer, echter creëer je geen jojo-effect maar een langdurig gezondere manier van leven.


T. Post, januari 2020

Een traject van een half jaar gehad bij Marieke. Dit was met vallen en opstaan. Het ging niet altijd makkelijk, maar Marieke heeft me er doorheen geholpen. Ik heb nu een gezond gewicht en ik heb echt mijn leefstijl veranderd. En dit voor de rest van mij leven!

S. Janssen, maart 2020

Ik wilde een paar kilo afvallen. Ik was al op eigen kracht veel afgevallen, maar die laatste kilo's wilden er maar niet af. Dus toch maar hulp gevraagd en bij Marieke terecht gekomen. Fijne begeleiding, leuke consulten en een gezellig mens. Ik ben mijn laatste kilo's kwijt en weet nu wat ik fout deed. Mijn eetpatroon is veranderd en ik wil nooit weer terug naar mijn oude ik!


S. Goos, november 2019

Voor ondersteuning bij het afvallen zou ik zeker voedingspraktijk Sano adviseren. Marieke neemt de tijd voor je, komt met adviezen op maat, ze houdt rekening met wat wel en niet bij je past en wat er mogelijk is wanneer er sprake is van gezondheidsproblemen. Ze legt je niets op, maar denkt mee in hetgeen jezelf graag wilt. Ze heeft mij erg goed geholpen en van heerlijke, verantwoorde recepten voorzien. Ook buiten de afspraken om zoekt Marieke contact om je te laten weten dat ze je steunt of je te motiveren bij moeilijke momenten. Heel fijn!!!

J. van Esch, maart 2019

Fijne begeleiding, geede tips en ook gewoon gezellige consulten :) Marieke stelt je op je gemak en probeert je te motiveren, waardoor je je niet veroordeeld voelt, wat bij mij erg goed werkte!


T.Bergsma, januari 2019

Door Marieke heb ik weer goed leren eten. Na een heftige periode met veel medicijnen was ik veel (15 kg) aangekomen. Ik hongerde mezelf uit en leefde een tijd lang op zo'n 1200 KCal per dag. Marieke leerde mij meer te eten en gaf de juiste producten aan waarmee in mijn ontbijt en lunches kon aanvullen. Belangrijk is ook dat ik het KCal tellen losliet. Ik was hier ongemerkt altijd mee bezig. Marieke gaf mij handvatten voor het afvallen. Inmiddels 10 kg lichter, een stuk meer energie en vooral weer lekker in m'n vel.

M. Bakker, april 2018

Ik ging naar Marieke omdat ik na mijn laatste afvalpoging steeds verder aankwam en 5 kg boven mijn streefgewicht was gekomen. Het was mijn bekende patroon van afvallen en weer aankomen. Marieke heeft mij een ander eetpatroon aangeleerd en veel tips gegeven. Zo ben ik 5 kg afgevallen en heb ik geleerd hoe ik rond mijn streefgewicht kan blijven zitten. Ik ben erg blij met dit resultaat. 


R. de Vries, januari 2018

Het roer om, ik was er klaar mee, zat van al die diëten. Me aangemeld bij Marieke, wat een fijn mens! Blij met haar begeleiding/coaching. Het is pittig, maar het gaat goed! Heel fijn dat ze altijd weer een positieve wending eraan kan geven als het even wat minder gaat. Fijne nieuwe inzichten gekregen en de nieuwe leefstijl kan ik zeker toepassen. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik niet meer op dieet ben (en toch val ik af!) Top!

S. Koster, september 2017

Door ziekte ben ik erg afgevallen. Het was erg moeilijk om weer aan te komen, dus daarom heb ik hulp gevraagd van een professional. Marieke is erg toegankelijk en professioneel. Zo hebben we het voor elkaar gekregen dat ik weer wat aangekomen ben en me een stuk fitter voel. Het blijft een lang proces en ik ben er nog niet, maar ik ga de goede kant op, dankzij Marieke!


D. Dijkema, juli 2017

Na bij de huisarts te zijn geweest en te horen kreeg dat naast, al jaren een te hoge bloeddruk, ook een te hoog cholesterol (4,5) en een te hoog gewicht (92 kg) bij een lengte van 181 cm te hebben. Ik krege te horen om maar direct te beginnen met medicijnen om mijn cholesterol naar beneden te krijgen en/of een ander eetpatroon en drink patroon aan te nemen. Ik koos voor het laatste. 

Nu ben ik nogal een Bourgondiër dus dacht ik weg is mijn lekker leventje. Bij toeval hoorde ik via via dat er een voedingsdeskundige Marieke Wijnja begon, het was februari 2017, met een aan huispraktijk Sano in Zuidhorn. Vrijblijvend advies trok mij over de streep. Ik kreeg een voedingsplan op maat, ik lust n.l. ook niet alles en vooral wat gezond is niet altijd. 

Nu een half jaar verder met intensieve begeleiding van Marieke is mijn cholesterol gezakt naar 3,5 en mijn gewicht naar 84,50 kg. 

Achteraf is een ander eet/drinkpatroon mij 100% mee gevallen en ben er nu helemaal aan gewend. Dankjewel Marieke, ik ben een gelukkig mens. 

M. de Jong, mei 2017

Ik had al meerdere dieten gevolgd en dit kon ik nooit lang volhouden. Ik viel dan af, maar kwam ook vrij snel weer aan. Vooral na mijn tweede zwangerschap bleven de kilo's eraan zitten. Ik was er klaar mee en wilde nu echt wat doen aan mijn gewicht. Na een diëtiste wilde ik niet, want ik wilde niet weer een dieet gaan volgen. Na een poosje zoeken kwam ik terecht bij Marieke, van voedingspraktijk Sano. Zij heeft samen met mij gekeken naar mijn eetpatroon en wat ik kon veranderen in mijn leefstijl. Stapje voor stapje hebben we wijzigingen aangebracht in mijn voedingspatroon en dit werkte! Ik viel af en kon het volhouden. En nu nog steeds, het is eigen geworden en het kost me geen moeite meer!