· 

Pita met kip & avocado

Ingrediënten 2 personen

2 kipfilets (in dunne reepjes)

2 rijpe avocado's (in blokjes)

200 gr Griekse yoghurt

2 teentjes knoflook (uitgeperst)

4 volkoren pitabroodjes

Ijsbergsla (in dunne reepjes)

 

Bereidingswijze

Leg de kipfilet reepjes in een kommetje met olijfolie en peper en zout.

Verwarm een grillpan en gril de kip om en om totdat ze bruin en gaar zijn.

Meng de uitgeperste knoflook door de Griekse yoghurt en schep vervolgens de avocado blokjes erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

Schep de kipreepjes uit de pan en gril de pitabroodjes in de grillpan totdat er grillstreepjes ontstaan.

 

Snij de pitabroodjes open en vul dit met de ijsbergsla en de kipreepjes en het avocadomengsel.

Reactie schrijven

Commentaren: 0