· 

Kerstkransjes, mijn grootste verleiding!

Sinterklaas is weer terug naar Spanje en iedereen maakt zich op voor de kerstdagen. Ook bij ons in huis staat de kerstboom alweer te schitteren met mooie versieringen, Gezellig!

 

In deze periode komt mijn grootste verleiding weer in de schappen van de supermarkten te liggen; kerstkransjes!! Wauwie! Ik kan me gewoon niet beheersen als we die overheerlijke, goddelijke, fantastische musket kerstkransjes in huis hebben...In de periode dat ik zwanger was (ik was in december uitgerekend) heb ik me echt onbeheerst laten gaan met de kerstkransjes. Dat zal vast de reden zijn dat mijn zoontje ze ook overheerlijk vindt! 

 

Maar goed, kerstkransjes. Mijn grootste verleiding, mijn grootste zwakte...nou ja, op het gebied van lekkers. Wat is jou grootste verleiding? Ik ben benieuwd!

Reactie schrijven

Commentaren: 0